Vélemények, tapasztalatok

Ide kerülnek azok a vélemények, visszajelzések, amiket Tőletek kapok azzal a céllal, hogy közkinccsé tegyem őket. Sokkal több embernek segíthetnek az általam is alkalmazott módszerek, ha azok is belelátnak az oldások lényegébe, akik valamiért idegenkednek tőle.

A Ti leírásaitok is hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a segítséget kereső emberek magukra ismerjenek az általatok elmondottakban, megértve így azt is, hogyan lábalhatnának ki a jelenlegi helyzetükből a kineziológia módszereivel.

Ha szeretnél itt közzétenni bármit, ami ezzel kapcsolatosan veled történt, kérlek küld el az info@lelkioldas.hu email címre. Köszönöm szépen!!!

 

"Zolit mindenkinek ajánlom, akkor is, ha csak most kezd elmerülni a lélek világában, abban az esetben is, ha teszi mindezt már egy ideje, de lehet szó akár szakemberről is - érdemes megkeresni őt. Odafigyelése, segítőkészsége, tudása és értékei magasan kiemelik őt kollégái közül.

Dr. A. Judit, Pécs"

 

"Kedves Zoli,

Köszönöm, hogy a kezelésed után sikerült megértenem azokat a dolgokat, amiktől már gyermekkorom óta szenvedek, és a mindennapjaimat is pokollá tették. Az oldás nem csak lelki nyugalmat adott, hanem a testi fájdalmaim is elmúltak. A kezelés sikeréhez hozzájárult  a  gyönyörű környezet, a szaktudásod, szeretet a munkád és az emberek iránt, és a lelki nyugalom, ami belőled árad. Sok sikert kívánok a jövőben.

Nagy Teréz"

 

"Zolit mindenkinek csak ajánlani tudom. Nekem az életem gyökeres megváltoztatásában segített. Hiába tudtam, hogy változtatnom kell, nem volt hozzá elég bátorságom, erőm és ötletem sem. Az oldásoknak köszönhetően kikristályosodott az út, a változás pedig kilőtt nyílhoz hasonló gyorsasággal elindult. Zolival nagyon könnyű dolgozni, munkájában profi. Több kineziológussal dolgoztam már, ezért van viszonyítási alapom. Személyisége magával ragadja az embert. Örömmel néztem szembe még a legnehezebb, legfájdalmasabb emlékekkel is.
Hogy mennyire jól sikerült a közös munka? Én magam is tanácsadó kineziológussá váltam, mert a munkáját látva kedvet kaptam ahhoz, hogy ezzel a remek módszerrel minél több embernek segítséget tudjak nyújtani.
Hálás köszönet az elindításért, a rengeteg segítségért, és az élményekért amit együtt megélhettünk!"

H. Gabriella Monor"

 

"Mindenkinek ajánlom a kineziológiát, melegen, hidegen, főzve, sütve, párolva!:D  Még Yoda is Zoltánnál tanult. Ha valaki nem tudná, mondom. De, el lehet olvasni a szakmai önéletrajzában, amit le lehet kérni a Csillagközi rendszerből. :) De, komolyra fordítva a szót: azoknak ajánlom a módszert, akiknek van stressz az életükben, bármiféle (ergo: Jézuson kívül mindenkinek)! Kezdve a lelki blokkok, fájdalmakon át, az epertől való undorig, és folytathatom a legapróbb konfliktusokig, amik érik az embert az életben. Mert, nem kell, hogy szenvedj! Mert, van egy módszer, amivel az állandóan ismételt bántó, fájó, kellemetlen, idegesítő dolgokat LETEHETED. Ha tehetném, én Zoliék mellé költöznék, és napi szinten mennék oldani.
 Az a fajta maximalista vagyok, aki mindig mindent maga akar megoldani. Meghallgatom, ki mit mond, milyen elméletei vannak, a hogyan csináljuk jobban, és hogyan legyünk jobban tanácsokat, megvizsgálom, szétboncolok, és addig kutatok, amíg nem találok a dologgal kapcsolatban valamiféle fogást. Én vagyok az abszolút kétkedő. A legprofibb logikai rendszereken is találok egy kritizálható pontot. Ezen a módszeren viszont, csak egyet találok: azt, hogy nem lakom Zoliék mellett. ;)No, és a pénz. Ha valamiért pénzt kell fizetni, akkor meg pláne átgondolom, hogy éljek- e a kínálattal. Nagyon figyelek rá, hova költök. Zoli volt az első olyan ember, akinek szívesen adtam oda a pénzemet. Ez nálam nagy szó! Mert, azt éreztem, hogy még így is kevés, amit adhatok azért, amit kapok általa.
Nagyon komolyan tudok szenvedni a legapróbb dolgoktól kezdve. Volt egy pont, amikor már nem ment egyedül. Mert, van ilyen pont. A legerősebbeknél is. (De, ne hitesse el veled az egód, hogy meg kell várnod ezt a pontot!) Elmentem az oldásra. Már önmagában az a jelenség, ami Zoli és családja jelent, spontán old! Ha hozzájuk megyek, elkezd emelkedni a lelkem. És ez a jelenség állandósul a jelenlétükben. Persze, figyelni kell utána, ha kikanyarodunk a Hetény hássziendá birtokáról. Zoli nemcsak egy szupergigabrutálfantasztikisangyaljézusbuddhaiskedvelteégiáldottacsodaklassz
isteniegyedülállóhiperjófejjószívűempatikusmegértőzseniálisparádéshumorú
jediésidemégmindennagyszerűavégtelenségigjelzőka legjobbakból;- hanem a barátom is! Zoli egy igazi barát. Az első perctől fogva. Olyan figyelemmel van felém, és mindenki felé, aki belép hozzá, amit akkor tapasztalhat az ember, amikor a hozzá legközelebb állókkal beszél. Vagy, még ott sem. Mert, a Zoli másként is tud látni! ;) Radarszemmel! :D És ebben az a legcsodálatosabb, hogy ez nemcsak addig tart, ameddig az oldás idő. Hanem előtte, utána, és akármikor a „rendelkezésemre” áll, mindig, akármi van, a legapróbb dologig! Úgy megyek már hozzájuk, mintha hazamennék. Mert, olyan nyitottsággal fogadják ott az embert. Feltétel nélküli emberek ők. Látom, hogy igazán fontos nekik, hogy jól legyek. A legalapvetőbb dolgokban mutatkozik meg ez, amik szerintem a legtöbbet jelentik az életben. Például, hogyha éppen busz járat problémám van, hoznak-visznek: EMBERSÉGBŐL! Minden cselekedetüket a valódi emberség hatja át! :D A jelmondatuk a legjobb: az a fontos, hogy jól érezd magad!  Ha te is szeretnéd jól érezni magad: akkor indulj neki! Ha félelem van benned, vagy bármiféle görcsös érzet, ezzel, vagy mással kapcsolatban: ott a helyed. Ha már nem akarod cipelni a generációk puttonyát: ott a helyed. Természetesen, van egy csomó másik módszer is ezen kívül, amitől jobban lehetsz. Ám én ennél jobbat még nem tapasztaltam, és ennél jobbról még nem hallottam. Ha már elmentél egy oldásra, és utána, azt érezted pár nagyon szuper feldobott nap után, hogy rosszabbul vagy: ne lepődj meg. Gondolj bele, hogy feljön valami jól eldugott, mélyen eltemetett genny a felszínre, aminek ki kell tisztulnia. De, aztán jobban leszel, mint valaha. Megtisztulni a gennyektől nem egyszerű dolog. Van, hogy egy egész élet sem elég hozzá. Az oldással viszont, felhozod: és közvetlenül kezeled. Aztán, a végső eredmény a legjobb: ami régen bántott, megőrjített, elvette az erőd, az életkedved, vagy éppen gyilkos dühöt hozott ki belőled, az egyszerűen eltűnik. Mintha az az érzés: megszűnne! Már nem a tiéd többé. Nem is érzed magadénak, mintha sosem lett volna. No, ez a ZSENIÁLIS EBBEN! És nem tudsz rosszat csinálni magaddal, mert a tudatalattid választja ki, mire oldjál, az izomteszten keresztül. Így mindig azt oldod ki, amire a leginkább szükséged van ahhoz, hogy a legjobban legyél, és a leghatékonyabban tudj továbbhaladni az utadon! Úgyhogy nagy levegő, és hajrá! Sok erőt kívánok! Mert, ez nagyon fontos. A kineziológia nem játék. Ide az menjen, aki tényleg komolyan gondolja, hogy fejlődni akar az életében. A „valamit csinálok látszat lelki munka, de igazából nem akarok változni, mert jó nekem csücsülni, abban, amiben vagyok, hisz az már úgy is megszokott és kényelmes, akkor is, ha nem jó”- felfogás itt nem fog bejönni!
Emberek, nem kell elmenni Indiáig. Elég elmenni Hetényig!
A legutolsó sorra pedig: Zoltán, neked és szeretett családodnak, mindennapos hálaima rebegése legyen veletek: ámen:D!

O. Erzsébet"

 

"Kedves Zoltán!

Az ember nem is gondolná, hogy mennyi mindent teszünk a kapott, megtapasztalt programok szerint. Jó magamnak is rá kellett jönnöm az oldások során, hogy ne azonosítsam magam azzal a lúzerrel, akinek gondoltam magam, mert nem véletlenül teszem, amit teszek. Mindig azt gondoltam, a hanyagságom és a lustaságom miatt nem tudok rendet tartani a konyhámban, de egy szívcsakra oldás során megtudtam, hogy még ezt is kaphatjuk előző generációs elődünktől. Hihetetlen! És ez csak egy téma a sok közül, melyeket már végig jártam. Ami a többit illeti: a szüleimmel lazábban tudok beszélgetni, könnyebben el tudom fogadni az embereket, a helyzeteket, sokkal nyugodtabb vagyok, és már nem érzem azt a tehetetlenséget, és sodródást az élettel, mert tudom, hogy mindennek van oka. Amit lehet, azt a kineziológia segít megoldani, ezzel is jobbá téve az életem.

Köszönöm, hogy kedvesen, türelmesen és nagyfokú rálátással segítettél a problémáim igazi okainak meglátásában, felismerésében.  Nagyon köszönöm Neked!

L. Katalin Pécs"