Magamról, röviden:

Magyar Zoltán vagyok, 1978-ban születtem, Siófokon. A gyermekkoromat Balatonföldváron töltöttem. Itt érintett meg először a spiritualitás szele, amikor 1994-ben Földvárra látogatott a nyugat első buddhista tanítója, Láma Ole Nydahl. Láma Ole volt az első ember, akiből hatalmas belső erőt és nyugalmat éreztem áradni. Megjelent életemben a befelé figyelés, a meditáció iránti igény.

Következő lépés a Sylva-féle Agykontroll tanfolyam volt 1997-ben, mely gyökeresen megváltoztatta az életem. Remekül összeállított módszereinek hatékonysága a mai napig megdöbbent engem is és a környezetemet is. Az alap tanfolyamot az Ultra szeminárium követte. Jelenleg én vezetem a Pécsi Agykontroll Klubot.

1997-ben kezdtem meg mérnöki és mérnök-tanári tanulmányaimat Pécsett. A műszaki tárgyak földhöz ragadt világa mellett üdítően hatott a pedagógiai tanszék emberközeli szemlélete. Grafológiai tanulmányaim az analógiákkal ismertettek meg ("ahogy fent, úgy lent..."), a pszichológia segített, hogy bepillanthassak a lelki működésünk folyamataiba.

Időközben sikerült összetalálkoznom a lelkitársammal, aki gyönyörű gyerekeim anyja is egyben. Abban a csodában is részesültünk, hogy egymást erősítve, együtt járhatjuk az utunkat.

2003-ban már együtt kezdtünk el Tai Chit és Chi Kungot tanulni. A Reiki I-II. beavatásunkat Angyal tanfolyam, valamint Belső Gyermekünk Gyógyítása terápiás módszer követte. Ezen a ponton felismertük és elengedtük játszmáink egy részét. A személyiségünk változása az emberi kapcsolatainkban is komoly változást hozott.

Eredeti végzettségem szerinti munkakörben 9 évet dolgoztam az államigazgatásban, környezetvédelmi szakértőként. Erre a pályára a Bolygónk iránti elkötelezettség vitt (ez a kedvenc bolygóm), érdemben szerettem volna tenni valamit Földanyáért. Hamar felismertem, hogy az akkori munkahelyem nevében szereplő szavak mögött (környezet, természet, védelem), nincs elegendő potenciál.

A segítő szándék megmaradt, csak az irányon kellett pontosítani; az embereknek maguknak kell megváltozni, méghozzá belülről. Ehhez hamarosan eszközrendszert is kaptam, a Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia módszerét, melyet szeretettel és mély hittel ajánlok Neked is, kedves látogató.

2012-ben találkoztam a Pránanadival, melynek jelenleg az 5/A fokozatán vagyok túl. A pránanadi reinkarnációs utaztató módszerét is elsajátítottam, mely hasznos adalék lett a kineziológiai munkámban.

A legnagyobb változást (és hatékonyság növekedést) a Germány Gyógytudomány hozta (Új medicina, biologika néven is ismerős lehet). A Dr. Hamer 5 biológiai természettörvényére épülő Recall Healing segítségével minden betegségnek megtaláljuk a lelki kiváltó okát. Ezekből rendszeresen tartok 1 napos tréningeket is, ahol a résztvevők megértik testük biologikus működését.

A lelki okok feltárása mellett fontos a testi tünetek enyhítése is; ehhez a legmodernebb BEMER terápiás készüléket használom mindkét kezelőmben (Pécsett és Hosszúhetényben is).