Hogyan érjem el, amire vágyom?

A hajótörött Harold 15 évnyi szenvedés és önsajnálat után úgy dönt, hogy felfedezi a sziget többi részét is.

Lépj ki a komfortzónádból!

Minden, amire vágysz, az a kényelmi zónádon kívül van. Ha ugyanazt teszed, amit eddig, ugyanazt az eredményt kapod, mint eddig. A változáshoz változtatnod kell! Elsősorban magadon!

Ehhez ajánlom szeretettel az Újratervezés tréninget! Van még néhány hely, csapj le rá mielőbb!


A legtöbb ember akkor keres meg, amikor megakad az életének valamely területén.

Úgy érezzük olykor, hogy falnak ütköztünk. A minket ért akadályt utálni, a környezetünket rendszerint hibáztatni szoktuk.

Az akadályok csak akkor tudnak bosszantani, ha rossz irányba próbálunk menni.

Ha tudom, hogy merre kell mennem, máris a segítségemre lesznek. Hasonlóan, mint a szalagkorlát: pokollá teheti az életem, ha úgy hiszem, hogy az útra merőlegesen van dolgom...

Kineziológiai munkám során azt figyeltem meg, hogy az életünkben tapasztalt kedvezőtlen események mind egy tőről fakadnak: nem azt teszem, ami a dolgom, nem arra haladok, amerre anno elterveztem.

A 2 napos tréning célja, hogy felfedezd a küldetésedet, amiért ide születtél és megleld az irányt, amerre tartanod kell.

Ha ismered a magasabb rendű célodat, és afelé haladsz, az Univerzum minden segítsége a Tiéd.

A tanfolyam nem csodát kínál, pusztán azt, hogy megtudod, mi a TE irányod!
Ekkor lelkes és energikus vagy, hiszen azt teszed, ami a dolgod. Mellékhatásként helyre jönnek az emberi kapcsolataid, megtalálhatod álmaid munkáját, párját, időtöltését.

Mindezt azért, mert az akadályok nem hátráltatnak többé. Oki szinten véget vethetsz az önszivatásnak, és arra indulhatsz, amerre a szíved mindig is húzott, noha lehet, hogy nem volt sosem tudatos.

Azért szerintem ez mégis maga a csoda!!! :) 

A 2 nap során meditációk, csoportos- és egyéni gyakorlatok segítségével mindenkinek magában alakul ki a kép: KI ő, miért van ITT és miért éppen MOST?

20 évnyi spirituális úton járás és több, mint 3 évnyi egyéni terápiák tapasztalatának esszenciája ez a tréning. Ezt muszály lesz megélned!!! :)